Sharkmart – the sequel

[UPDATE: game staat niet meer online]

Met Sharkmart zorgde 11.11.11 vorig jaar voor een uitdagende én succesvolle webgame. 1200 jongeren uit heel Vlaanderen speelden vier weken lang intensief mee en een veelvoud hiervan bezocht de website van Sharkmart.

Reden genoeg, zullen de makers gedacht hebben, om voor de Waardig Werk campagne een sequel te maken. Die nieuwe versie van Sharkmart werd begin deze maand gelanceerd, met een eerste spelronde die op 7 oktober van start ging. Er volgen nog 3 spelrondes die telkens op woensdag starten. Wie dus nu pas in de game stapt, maakt nog steeds drie kansen op de prijzenpot.

Sharkmart is bedoeld voor jongeren vanaf 14 jaar, jong volwassenen en jonge ouderen. Je speelt het spel individueel tegen alle andere spelers. Of je schrijft je in als groep en speelt dan tegen je vrienden, klas, jeugdhuis of jeugdvereniging.

Nog snel even uitleggen waar het in het spel (en in de Waardig Werk campagne) om draait. Op Sharkmart krijg je een job in een bedrijf ergens ter wereld. Voer de job uit en verdien punten.
Regelmatig krijg je een bericht doorgestuurd en word je geconfronteerd met uitdagingen en moeilijke keuzes. Het is aan jou om de juiste beslissingen te nemen en te overleven op de arbeidsmarkt.
Maar kijk uit, elke keuze die je maakt heeft gevolgen, ook voor je collega’s. En voor je het weet sta je op straat en moet je op zoek naar een nieuwe job.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s