We zijn verhuisd naar Klascement

259 berichten met 73.441 weergaven op 10 jaar tijd. Dat zijn een paar van de cijfertjes achter dit blog. Het klinkt verre van slecht, maar uiteraard kan het altijd beter en mag er af en toe wel eens een frisse wind waaien. Daarom sluiten we de deuren van dit blog en maken we de overstap naar Klascement.

wbeDaar beheren we met Kleur Bekennen sedert een paar maanden onze eigen projectpagina “Wereldbugerschapseducatie”. Je vindt er een uitgebreide selectie online lesmateriaal waarmee je als leerkracht aan de slag kan rond de diverse invalshoeken van wereldburgerschap. Klinkt herkenbaar? het is inderdaad zo’n beetje als dit blog. Maar dan uitgebreider, breder, netjes geordend in favorietenmappen én met de inbreng van de actieve community van Klascement.

Ondertussen laten we dit blog nog even staan – archive only. Maar we laten het stilletjes uitdoven en poken ondertussen het vuur bij Klascement wat hoger op, zodat je je kan verwarmen aan steeds nieuwe digitale materialen om je les te verrijken. See you there!

Wereldburgerschapseducatie op Klascement

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s